Team Giv Håb Østjylland besøger Tranbjergskolen

Team Giv Håb Østjylland afholder skoleløb på Tranbjergskolen. Løbet foregår fredag den 7.april 2017, hvor eleverne vil bruge et par timer af skoletiden på at løbe penge ind til organisationen Børn, Unge & Sorg.
Eleverne løber fra kl. 10.00-12.00, og ryttere fra cykelholdet Team Giv Håb er til stede på dagen, hvor de vil løbe med børnene.

"Tranbjergskolen løber for Børn, Unge & Sorg, da vi oplever, at de er et godt tilbud til børn og unge, som er i krise og sorg. Vi er en stor del af børn og unges hverdag - også når de rammes af krise og sorg, og vi mærker, hvor vigtigt det er, at vi kan håndtere det og hjælpe. I sådanne situationer har både vi og børnene brug for professionel vejledning og rådgivning. Og det kan Børn, unge og sorg." siger skoleleder Hanne Gammelgaard Jensen.

Team Giv Håb
Team Giv Håb er et dansk velgørenhedscykelhold, der samler penge ind til fordel for Børn, Unge & Sorg. Børn, Unge & Sorg arbejder for at sygdom og sorg ikke ødelægger livet for børn og unge og yder gratis psykologbehandling til børn og unge, hvis forælder eller søskende er alvorligt syge eller døde.
Bag initiativet står et fynsk ægtepar, der har lagt både krop og sjæl i arbejdet med at skabe fokus på de 140.000 børn og unge, der hvert år oplever, at deres forældre eller søskende rammes af alvorlig sygdom eller dør.

31-03-2017 ACK